MENY

Äventyret startar

Ni ger er ut på en resa ut i naturen på lugna äventyr.

Du känner grilldoft i vinden. Elden sprakar, kocken är redo.

Välkomstdrycken står uppställd på en stubbe. Nu börjar matäventyret!

Elden håller vi vid liv, bearbetar råvaror och lagar mat i grytor, pannor och kärl.

Vi dukar upp för er festmåltid.

Hyr en kock

Menyer

Kantarellomelett med proteintomatchutney

Yxad t-bensstek med karamelliserad lök, whiskysås och råstekt potatis

Chokladmuffin med västerbottenkärna.

Vildsvinswraps

Rådjursstek med svamprisotto och granskottsgelé

Bakade bär med grädde och mördegscrunch.

Pepparrotssill, brynt smör och krispigt äpple på rågbröd

Sjömansbiff a´la Branthäll.

Kanelgratinerade citrusfrukter med vaniljsås

Snabbgravad lax på skogsbakat tunnbröd med maskrosmarmelad.

Grillad fisk på gruppens fångst med potatis och sås

Kanelmussla med havtornsgrädde.

Kolbulleplätt med lingonsylt och vedrökt sidfläsk.

Sotad fläskfile med potatiskaka och körsbärssenap

Grytbakad blåbärspaj med vaniljsås

charkbricka med lammchorizo, lufttorkad skinka och lokala ostar.

kalvstek med äppelchutney och potatisklyftor.

Päronkonjaksflamberade rabarber med citronbiscotti och maräng.

Vi har stor erfarenhet av specialkost, kontakta oss för planering av en måltid som passar era behov. Vi kan planera även vegetarisk, vegansk, glutenfri, laktosfri, mjölkfri meny.

Bokningsdax?

Vi utgår ifrån var ni vill vara, när och hur erat äventyr skall ske.

Sedan väljer ni en meny.

Sen väntar ni på äventyret, medan vi löser det praktiska.

Varukorg